Ligging en Omgeving

Geniet van de mooie omgeving

De ligging

De vakantiehuizen zijn gelegen op het ”groene” Recreatiepark De Posthoeve
ten zuiden van het sfeervolle (brink)dorp Den Ham in Overijssel. Het park is kleinschalig, rustig gelegen in de natuur en heeft een duidelijke visie: gasten moeten zich op een natuurlijke ongedwongen manier thuis voelen. Derhalve verhuren we niet aan groepen jongeren zonder begeleiding. Heerlijk tot rust komen dus..

De omgeving

Het Zandstuvebos met z’n heerlijke wandel- en fietsroutes ligt op loopafstand. In de directe omgeving is nog veel meer natuurschoon te bewonderen: Eerde, Junne, de Engberdijksvenen, de Regge, Hancate, noem maar op. Het is de perfecte uitvalsbasis voor wie graag een fijne wandel- of fietstocht maakt. Den Ham en de omringende dorpen bieden ruime faciliteiten voor iedereen.

Voor de kinderen

Naast plezier in de bosrijke omgeving zijn er nog veel meer activiteiten, zo vindt u in Den Ham zelf een openluchtzwembad. Daarnaast pretparken als bijvoorbeeld: ”Avonturenpark Hellendoorn” (12,2 km), Ballorig en Kartplaza Nijverdal (15,7km.) en slagharen (25,7 km). Giethoorn is een echte aanrader. Echter is dit wel een uurtje rijden vanaf De Posthoeve.

In de buurt

Onder dit verhaal vindt u een afbeelding met alle grote(re) steden binnen de straal van 30 km. De ligging is mooi centraal met prachtige plaatsen en steden in de buurt als: Ommen, Hardenberg, Zwolle, Enschede en Almelo. Zelfs de Duitse grens laat zich zien! Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijk verblijf!

Bungalow 11: de omgeving